Ca tratament pentru tuse seaca 

Viviana C. – testimonial

TESTIMONIAL

Am folosit ca tratament pentru tusea seaca si enervanta a fiului meu 

Pentru ca un prieten apropiat mi-a recomandat ca acest tratament naturist pentru gripa si virusi sa nu-mi lipseasca din casa, l-am ascultat si am cumparat preventiv doua cutii pentru parintii mei si una pentru noi, ca sa fie in casa, cu gandul ca, daca apar in familie probleme cu Covid-19, voi da fuga sa mai cumpar cateva cutii. 

Intr-o dimineata, la o luna dupa ce le cumparasem, m-am trezit mai devreme, tocmai pentru ca l-am auzit prin usa de la dormitor pe fiul meu, care avea o tuse seaca, zgomotoasa, foarte ciudata si imediat m-am gandit la ce e mai rau. 

Nici nu stiam daca sa-l las sa plece la serviciu sau sa-i impun sa stea acasa. 

Evident ca prima intrebare a fost daca simte ca are temperatura. Mi-a spus ca nu, dar nu puteam sa stau linistita si atunci l-am sunat pe prietenul meu, sa-l intreb ce ma sfatuieste, dar el nu este medic. 

Citind prospectul, care indica faptul ca acest medicament naturist sau supliment alimentar natural este, de fapt un puternic antiviral natural, care este folosit pe scara larga in China, am zis ca nu are ce sa-i faca rau. 

Dupa ce i-am dat doua pastile si i-am spus sa stea totusi departe de colegii de serviciu, l-am sunat pe la pranz si am fost uimita sa aflu ca nu mai avea nimic. Ba, chiar, uitase ca toata dimineata tusea seaca nu-i daduse pace. 

Testimonial antigripale naturiste Viviana Robert 2

De bucurie ca pericolul a trecut si pentru ca eu sunt directoarea de productie a unei firme de cosmetice naturale si cred in puterea vindecatoare a naturii, am tinut neaparat sa transmit importatorului AGRIPAVI experienta mea si sa-i multumesc din suflet. 

Sa dea Dumnezeu sa nu avem nevoie de acest tratament naturist antiviral la mai greu de atat, dar, pana atunci, ma felicit ca l-am ascultat pe prietenul meu, care mi-a laudat produsul.

Acest testimonial a fost dat de bunavoie

Pentru acest testimonial nu am oferit avantaje sau foloase materiale

Persoana poate fi contactata, la cerere

Esti gata sa descoperi cum poti sa te aperi de virusi, raceala si gripa?

Pe prima pagina ai un chestionar care-ti arata cat de expus esti la COVID