Ca tratament pentru iritatia cailor respiratorii

Georgeta Crangasu – testimonial

Am folosit ca tratament pentru iritatia puternica a cailor respiratorii datorata dezinfectantilor

Un tratament pentru iritatia cailor respiratorii uimitor! Atata pot sa va spun dupa ce am ajuns la varsta de 67 de ani si cred ca am trecut prin multe incercari cu sanatatea cailor respiratorii.

Eram in vizita la fiica mea, singura in casa, uitandu-ma la televizor si, deodata, am simtit ca ma sufoc, sa tusesc si sa simt o puternica usturime in gat, dar si in ochi.

Cine si-ar fi imaginat ca in doar cateva minute casa ni se va umple de praf sau aerosoli dezinfectanti din cei care se dau pe strazi cu tunurile de aer.

Cand a venit de la serviciu m-a gasit intr-o stare foarte agitata si tusind, pe fondul unei senzatii de sufocare, pentru ca eu nu intelesesem de la ce mi-au aparut aceste probleme respiratorii, dar si-a dat seama imediat pentru ca aerul din casa era greu respirabil si mai patise aceeasi intamplare intr-o alta zi, dar apucase sa inchida ferestrele.

Lasand laoparte prostia autoritatilor, care meritau date in judecata, pentru ca, daca noi, la etajul 5 am fost atat de afectati, va dati seama ce au patit cei de mai jos, norocul meu a fost ca fica mea avea in casa AGRIPAVI, cumparat special pentru mine, dar nu apucase sa-mi spuna de acest tratament natural pentru caile respiratorii si pentru COVID-19, care, dupa parerea mea chiar face minuni.

Georgeta Crangasu vindecata cu Agripavi 2

Dupa ce am luat doar doua pastile, in doua ore nu am mai simtit ca ma sufoc si nici probleme cu tusea si usturimi in gat nu am mai simtit.

De aceea am tinut sa felicit si sa recomand oricui, cel putin ca tratament pentru iritatia cailor respiratorii, sufocare si tuse seaca, iar de COVID-19 sa ne fereasca Dumnezeu, sper sa nu avem nevoie.

Acest testimonial a fost dat de bunavoie

Pentru acest testimonial nu am oferit avantaje sau foloase materiale

Persoana poate fi contactata, la cerere

Esti gata sa descoperi cum poti sa te aperi de virusi, raceala si gripa?

Pe prima pagina ai un chestionar care-ti arata cat de expus esti la COVID