Am folosit ca tratament pentru faringita, faringo-amigdalita, sinuzita si chiar bronsita 

Doamna S. din Galati – testimonial

TESTIMONIAL

Am folosit ca tratament pentru faringita, faringo-amigdalita, sinuzita si chiar bronsita fiului meu care are mari probleme cu caile respiratorii  

Buna ziua!

Imi face o deosebita placere sa va raspund la intrebarile dvs, in primul rand pentru ca mi as dori ca prin raspunsul meu sa atrag intr-o oarecare masura atentia asupra extraordinarei eficacitati a acestui produs, de care, deocamdata, populatia nu are cum sa stie prea multe deoarece nu l-au testat, necunoscand beneficiile acestuia si în al doilea rand sa va aduc multumirile mele pentru ca ati reusit sa îl readuceti în Romania, dat fiind faptul ca o perioada mare de timp nu l-ati mai importat (spre disperarea mea).

Si acum sa raspund punctual la intrebarile dvs.

1. Cea mai mare problema a mea, au fost asa zisele raceli permanente ale fiului meu, dignosticate în mii si mii de situatii ca fiind: ba faringite, ba faringo-amigdalite, ba sinuzite, chiar bronsite, care toate debutau de fiecare data cu aparitia unor afte pe mucoasa jugala si pe mucoasa palatului moale, initial ca niste vezicule cu un holou rosiatic care pe parcurs deveneau albicioase, cretoase, cu febra care se ridica si pana la 40 de grade, adenopatii, stare generala alterata.

De fiecare data se recolta exudatul si rezultatul era mereu altul. Dar, in cele mai multe cazuri, se evidentia herpes simplex si stafilococul aureus.

Tratamentele erau pe baza de antibiotice care rezolvau cat de cat problema pentru o foarte scurta perioada de timp, ca, apoi, la nici o luna de zile sa revina simptomatologia mai sus descrisa.

2. Remediile naturale pe care le am folosit: gargara cu bicarbonat, capsule cu usturoi, spray cu miere de manuka, miere de manuka, propolis, etc., ameliorau simptomele dar nu le tratau.

Dupa indelungi cercetari si studii personale despre cum sa vin “de hac” ca sa zic asa acestor “nenorocite” de raceli si de afte, am descoperit in cartea: “Antivirale din plante”, scrisa de Stephen Harrod Buhner, ca exista o paleta restransa de plante care ar putea ajuta foarte mult persoanelor cu afectiuni respiratorii (si aici ma refer la absolut toate tipurile de raceli cauzate de virusuri si care in multe cazuri se si suprainfecteaza).

Dar, cel mai mult, m-a interest una din aceste plante si anume: houttuynia chordata “Chameleon”.

Doamna S din Galati despre tratamentul cu AGRIPAVI 2m

De ce? Pentru ca studiile aratau ca trateaza in mod exemplar, herpex simplex.

3. Am folosit produsul imediat, si starea fiului meu s-a imbunatatit extrem de repede, febra a cedat aproape instantaneu, durerile de gat au disparut dupa numai 12 capsule de agripavi. 

Ori de cate ori simte doar o mica jena in gat, imediat ia 4 capsule de agripavi si starea lui redevine o stare de normalitate. 

Eu am folosit agripavi in aceasta deosebit de “periculoasa” perioada cu acest virus COVID -19 si vreau sa va spun ca ori de cate ori, doar simt un usor discomfort, imediat ma tratez cu agripavi, si imi revin complet. 

Ceea ce vreau sa va spun este faptul ca acest produs mi-a ajutat foarte mult familia, cunoscutii mei, prietenii mei, produs de care absolut toti au fost entuziasmati si multumiti. 

Va multumesc! 

Aceasta este declaratia mea cu privire la eficacitatea acestui produs, testat de toata famialia mea si de care sunt extrem de multumiti.

Referitor la inregistrare, nu va pot ajuta! 
Nu am acordul sotului si nici al fiului sa fac cunoscuta situatia noastra.
Imi pare rau.

 

Acest testimonial a fost dat de bunavoie

Pentru acest testimonial nu am oferit avantaje sau foloase materiale

Persoana poate fi contactata, la cerere

Esti gata sa descoperi cum poti sa te aperi de virusi, raceala si gripa?

Pe prima pagina ai un chestionar care-ti arata cat de expus esti la COVID