Importatori de produse naturiste din China

Ajutam pe romani sa se trateze naturist de peste 15 ani

DESPRE NOI

Am devenit importatori de produse naturiste din China pentru ca stiam ce minuni poate ascunde natura 

Toti te-nvata cum sa previi infectarea cu COVID-19, dar nimeni nu-ti spune cum sa supravietuiesti gripei si celor mai grave virusuri ale cailor respiratorii, cand deja te-ai infectat sau cand esti suspect. 

Pentru ca vin din China si stiu ce-nseamna sa supravietuiesti intr-o mare aglomeratie, am zis ca experienta aceasta poate fi „importata” in Romania. 

Putini oameni realizeaza cat de valoroasa poate fi experienta lor de viata, dar si istoria poporului lor. 

Faptul ca noi, chinezii, ca si popor, am putut schimba lumea, cand am inventat hartia, am schimbat-o si cand am inventat busola, care a salvat si salveaza milioane de vieti si-am ridicat cel mai mare zid construit vreodata in lume, ca sa ne aparam de atacuri, tot asa pot spune ca stramosii mei au trecut peste molime si peste gripe devastatoare, doar pentru ca nu ne-am dat batuti si-am cautat salvarea in ceea ce ne era la indemana, adica in plante, darurile lui Dumnezeu.

Eu cred cu tarie ca o problema, chiar si de sanatate, este, de fapt:

1. O SITUATIE, pentru ca are la baza niste cauze favorabile aparitiei ei;

2. O PROVOCARE, pentru ca este suficient sa o accepti si sa treci la treaba, ca sa o rezolvi;

3. Si O OPORTUNITATE sa te bucuri de roadele acestui efort de a o-nfrunta 

Pana sa ajungem importatori de produse naturiste, sa nu crezi ca nu am incercat sa aducem si alte produse din China, cum ar fi cele de larg consum, dar pot sa te asigur ca nimic nu se compara cu satisfactia pe care o ai, cand vezi ca ceea ce ai adus tu din tara ta de origine vindeca problemele de sanatate ale oamenilor, care au incetat sa mai creada ca pot scapa de suferinta. 

Nu este vorba de mandrie „patriotica”, neaparat, ci, pur si simplu, este vorba de triumful ambitiei si-al perseverentei asupra a ceva ce, pana nu demult, parea imposibil de rezolvat. 

 

Antonio Tang AGRIPAVI 2

Ceea ce cred eu acum este ca fiecare astfel de exemplu de ambitie, ca cel al academicianului doctor Wu Yiling, inventatorul formulei AGRIPAVI / Lianhua Qingwen, va incuraja mii de cercetatori sa caute salvarea, tot in natura, si pentru alte zeci sau sute de probleme de sanatate inca nerezolvate sau rezolvate cu riscuri si cu efecte adverse care apar in timp. 

Ceea ce incerc eu acum sa te asigur, este ca vei simti si tu aceeasi implinire ca si noi, cand vei recomanda acest tratament naturist pentru infectia cailor respiratorii celor dragi tie si ii vei auzi cat de recunoscatori iti sunt, cand se vor vedea fiecare cu problema lor de sanatate rezolvata sau, cel putin, ameliorata. 

Repetam si iar repetam:Noi nu sustinem ca acest produs naturist este neaparat „CEL MAI BUN TRATAMENT PENTRU COVID-19 SAU CEL MAI MIRACULOS TRATAMENT AL AFECTIUNILOR CAILOR RESPIRATORII DE PE PLANETA”, ci doar te invitam sa parcurgi toate dovezile si studiile clinice, sa vezi in imagini, cum se creaza armura in jurul celulelor si cum ataca virusul in toate punctele, indiferent daca acesta a capatat mutatii, ceea ce face diferenta la acordarea increderii ca probabilitatea ca tu si cei dragi tie, care le-ati folosit, nu ajungeti neaparat la reanimare (ATI). 

Iti multumim anticipat pentru incredere si te rugam sa ne spui cum ai trecut de perioada asta impreuna cu cei dragi, stiind ca AGRIPAVI va este alaturi.

TESTIMONIALE

Ne poti solicita oricand si alte testimoniale

Doamna S din Galati despre tratamentul cu AGRIPAVI 2m

“Cea mai mare problemă a mea, au fost așa zisele răceli permanente ale fiului meu, dignosticate în mii și mii de situații ca fiind: ba faringite, ba faringo-amigdalite, ba sinuzite, chiar bronșite, care toate debutau de fiecare dată cu apariția unor afte pe mucoasa jugală si pe mucoasa palatului moale, inițial ca niște vezicule cu un holou roșiatic care pe parcurs deveneau albicioase, cretoase, cu febra care se ridica și până la 40 de grade, adenopatii, stare generala alterata. “

Doamna S din Galati

Mama, Invatamant

Testimonial antigripale naturiste Viviana Robert 2

“Pentru ca un prieten apropiat mi-a recomandat ca acest tratament naturist pentru gripa si virusuri sa nu-mi lipseasca din casa, l-am ascultat si am cumparat preventiv doua cutii pentru parintii mei si una pentru noi, ca sa fie in casa, cu gandul ca, daca apar in familie probleme cu Covid-19, voi da fuga sa mai cumpar cateva cutii. 

Intr-o dimineata, la o luna dupa ce le cumparasem, m-am trezit mai devreme, tocmai pentru ca l-am auzit prin usa de la dormitor pe fiul meu, care avea o tuse seaca, zgomotoasa, foarte ciudata si imediat m-am gandit la ce e mai rau. ” 

Viviana C.

Director de productie, VIVANATURA

Georgeta Crangasu vindecata cu Agripavi 2

Un tratament pentru iritatia cailor respiratorii uimitor! Atata pot sa va spun dupa ce am ajuns la varsta de 67 de ani si cred ca am trecut prin multe incercari cu sanatatea cailor respiratorii.

Eram in vizita la fiica mea si, deodata am simtit ca ma sufoc, sa tusesc si sa simt o puternica usturime in gat, dar si in ochi.

Cine si-ar fi imaginat ca in doar cateva minute casa ei se va umple de praf sau aerosoli dezinfectanti din cei care se dau pe strazi cu tunurile de aer.

Georgeta Crangasu

Pensionara

Esti gata sa descoperi cum poti sa te aperi de virusuri, raceala si gripa?

Pe prima pagina ai un chestionar care-ti arata cat de expus esti la COVID

Ce spune mass-media mondiala

Va stam la dispozitie pentru orice nelamuriri

Tratament pentru COVID-19 cu antiviralul natural AGRIPAVI / Lianhua Qingwen – testimonial dat de primarul din Milagro, ECUADOR, care s-a vindecat rapid

Antiviral natural tratament Covid-19 – AGRIPAVI – Prof Yang Zifeng la Conferinta de presa din Guangdong cu privire la prevenirea si controlul epidemiei de Covid-19

Antiviral natural tratament Covid-19 – AGRIPAVI – Acad. Zhong Nanshan la Conferinta de presa din Guangdong despre prevenirea si controlul epidemiei de SARS Cov 2