Testimoniale despre antiviralul natural AGRIPAVI

Niciun tratament naturist nu vindeca, daca nu credem

TESTIMONIALE

Oricate testimoniale despre antiviralul natural AGRIPAVI ai vedea, tot te mai gandesti daca la tine functioneaza

Cand stam de vorba cu oamenii ramanem pur si simplu uimiti de cate lucruri aflam despre suferinta.

Daca citesti testimonialul doamnei S din Galati, descoperi ca lumea aceasta a medicinei este foarte controversata.

Cata vreme nu ai trecut tu prin asa ceva, nu te gandesti ca cineva face doua-trei exudate faringiene si rezultatele ies diferite.

Antigripal antiviral natural AGRIPAVI tratament COVID 19

Si-am mai descoperit ceva, exact ca-n filme: cand o mama iubitoare vrea sa-si salveze copilul, care sufera de boli rare, iar medicii nu-i dau de cap, ele ajung sa invete medicina si sa strabata pamantul pana la celalat capat, doar ca sa curme suferinta copilului lor. 

Concluzia este una singura: DRAGOSTEA, IN SINE, ESTE VINDECATOARE!

Testimonialele de mai jos au fost date de bunavoie sau la solicitarea noastra

Pentru a le obtine nu am oferit avantaje sau foloase materiale, ci doar am intrebat pe cat mai multi oameni despre parerea lor sincera

Cele mai multe dintre persoane pot fi contactate, la cerere, cu acordul lor

Noi nu sustinem ca e un tratament miraculos, ci doar ne bucuram ca dumneavostra, cei care il folositi, spuneti des chestia asta

TESTIMONIALE

Ne poti solicita oricand si alte testimoniale

Doamna S din Galati despre tratamentul cu AGRIPAVI 2m

“Cea mai mare problemă a mea, au fost așa zisele răceli permanente ale fiului meu, dignosticate în mii și mii de situații ca fiind: ba faringite, ba faringo-amigdalite, ba sinuzite, chiar bronșite, care toate debutau de fiecare dată cu apariția unor afte pe mucoasa jugală si pe mucoasa palatului moale, inițial ca niște vezicule cu un holou roșiatic care pe parcurs deveneau albicioase, cretoase, cu febra care se ridica și până la 40 de grade, adenopatii, stare generala alterata. “

Doamna S din Galati

Mama, Invatamant

Testimonial antigripale naturiste Viviana Robert 2

“Pentru ca un prieten apropiat mi-a recomandat ca acest tratament naturist pentru gripa si virusuri sa nu-mi lipseasca din casa, l-am ascultat si am cumparat preventiv doua cutii pentru parintii mei si una pentru noi, ca sa fie in casa, cu gandul ca, daca apar in familie probleme cu Covid-19, voi da fuga sa mai cumpar cateva cutii. 

Intr-o dimineata, la o luna dupa ce le cumparasem, m-am trezit mai devreme, tocmai pentru ca l-am auzit prin usa de la dormitor pe fiul meu, care avea o tuse seaca, zgomotoasa, foarte ciudata si imediat m-am gandit la ce e mai rau. ” 

Viviana C.

Director de productie, VIVANATURA

Georgeta Crangasu vindecata cu Agripavi 2

Un tratament pentru iritatia cailor respiratorii uimitor! Atata pot sa va spun dupa ce am ajuns la varsta de 67 de ani si cred ca am trecut prin multe incercari cu sanatatea cailor respiratorii.

Eram in vizita la fiica mea si, deodata am simtit ca ma sufoc, sa tusesc si sa simt o puternica usturime in gat, dar si in ochi.

Cine si-ar fi imaginat ca in doar cateva minute casa ei se va umple de praf sau aerosoli dezinfectanti din cei care se dau pe strazi cu tunurile de aer.

Georgeta Crangasu

Pensionara

Esti gata sa descoperi cum poti sa te aperi de virusuri, raceala si gripa?

Pe prima pagina ai un chestionar care-ti arata cat de expus esti la COVID